Palailtiin pari tuntia sitten Lahdesta, missä Nesta-poika kävi ensimmäistä kertaa näyttäytymässä julkisesti ja saamassa arvion ulkoisesta olemuksestaan. Miulla oli tavoitteena kiva arvostelu ja paljon kokemusta koiralle, kasvattajalla ja omistajalla varmaan mielessä pyöri pinkki nauha. ;) No, luokkavoittohan sieltä napsahti (8 junnua paikalla) arvosanalla erinomainen! Kasvattaja-Satu tämän tiedon saatuaan sanoi että ilman sertiäkin saa tulla kotiin, mutta onnea pu-kehään. Me muut naureskeltiin että jopas nousi tavoitteet korkealle kun sertistä jo puhutaan, kukaan ei oikeasti odottanut että päästäisiin pu-sijoille. Mutta niin vaan kävi että Nesta esiintyi edukseen ja kai sillä pojalla on rakennekin ihan kohallaan kun sijoituttiin kolmanneksi kahden inttivalion taakse ja saatiin eka serti. :) Yhteensä collieita oli vajaa 80 kpl.

Kotona Lappeenrannassa puhuttiin Sadun ja Riitta-omistajan kanssa että kai tuon Nestan voisi joskus johonkin muuallekin ilmottaa kun näyttelyuran avaus sujui näin upeasti. Ja se on kyllä maailman helpoin reissukaveri; ei stressaa mistään, ei pelkää tai arastele vieraita paikkoja tai ihmisiä ja osaa olla iisisti vaikka onkin vielä ihan lapsi. Huipputyyppi. :o)

Larde on ihan poikki päivähoidon jäljiltä, se on varmaan taas juoksuttanut iskää koko päivän ulkona, Lara kun nauttii lumihangesta täysin rinnoin. Mikäs sen mukavampaa kun hypätä upottavaan hankeen umpsukkeluksiin ja sukeltaa sitten esiin vain tehdäkseen sen uudelleen...