Hyi kamala! En haluais edes muistella koko näkyä, mutta yritän selittää..

Äiti soitti tänään että Mummolla on tassussa, siinä kipeässä jalassa, jokin outo piikki. Oli yrittänyt sitä varovaisesti pinseteillä kokeilla, mutta tassu oli kuulemma ollut tosi kipeä ja Mummo nyki jalkaa jatkuvasti pois. Oltiin iloisia siitä, että ontuminenhan todennäköisesti johtuukin siitä piikistä (jota ei jotenkin kummassa oltu aikaisemmin huomattu, nyt vasta kynsienleikkuun yhteydessä) eikä suinkaan nivelrikosta tai muusta vaivasta.

No, kävin juuri katsomassa sitä salaperäistä piikkiä Mummon tassussa ja hyvä etten huutanut ääneen! Tai huusinkin. Hyi kauhea miltä se näytti! Keskeltä isoa anturaa tökötti n. Meganin kynnen paksuinen vaalea piikki, joka muistutti pelottavan paljon jotain luuta! :-O Itseasiassa mie oon jo ihan varma että se on katkennut luunpää joka sieltä töröttää. En ees tiedä onko mahdollista että jokin luunpää tulee ulos keskeltä anturaa ilman että tassu on ihan tohjona? Voi kamala..

Aamusta varaan heti ajan eläinlääkärille ja Satu on jo lupautunut mukaan jos saadaan aika niin että äiti on vielä töissä. Mie varmaan pyörryn sinne eläinlääkärin lattialle. Jo varmaan pelkästään sen takia että nään taas Mummon hurjan tassun, mutta viimeistään jännityksen takia. Eihän tuon ikäistä koiraa kai enää oikein uskaltaisi alkaa leikkaamaan jos ja kun jalka sitä vaatii? Jos nukutus on liian raskasta? :-/