Pitkästä aikaa ehdin tännekin jotain tarinoida. Uusia kuvia porukasta ei tietenkään ole (siis kunnollisia) vieläkään, kun ovat aina hyvällä ilmalla kuraisia ja omistaja laiska ja sitten kun olisi kamera matkassa niin sataa vettä. Selityksiä, selityksiä..

Ensin kuvia Lontoon reissulta, joka oli täysin koiraton matka kaveriporukassa:

Tower Bridge kuvattuna vähän kauempaa. Käveltiin viimeisenä päivänä katsomassa kaikki mahdolliset nähtävyydet ja tuli tuo siltakin käveltyä päästä päähän.

1443702.jpg

Tietysti kuva myös Big Benistä, huono kuva mutta olkoon.

1443725.jpg

Tälläiset Lontoon munat löydettiin:

1443683.jpg

The London Eye; aivan mahtavan hieno keksintö. Pääsylippu maksoi muistaakseni euroissa jonkun kolmisenkymppiä. Upeat näkymät joka suuntaan vaikka sää olikin aika harmaa.

1443674.jpg

Perinteinen hevosvartio. Kummallista miten nuo miehet pystyivät pitämään naaman vakavana vaikka ympärillä hyöri turisteja tunkemassa yhteiskuviin.

1443851.jpg

Jellona, josta olis kiva kuva edestäpäin, mutta siinä samassa kuvassa japanilaisturisti työntää tytärtään leijonan suuhun..

1443670.jpg

Hyde Parkin kautta käveltiin usein keskustaan shoppailemaan. Siellä juoksi jos jonkinlaista koiraa vapaana ja kaikki telmivät keskenään sulassa sovussa. Aivan ihana lenkkeilypaikka.. *huoh*

1443705.jpg

Sitten siirrytään Viro-Latvia-Liettua matkalle, jossa Lardekin oli mukana meitä riemastuttamassa:

Tämä kuva on Vilnan hotellin sängyltä. Meillä oli Larden kanssa ihan ikioma makuuhuone missä Lara sai juosta miun likainen sukka suussa niin paljon kun jaksoi. Ah sitä ihanuutta.

1443862.jpg

Joku pysähdyspaikka jossain, taisi olla Latvian puolella.. Tällainen kiva puinen "kylä" oli rakennettu baari-kahvilan pihalle.

1443685.jpg

Rigassa suunnistaessa löytyi näin kaunis silta. Kuva otettu auton ikkunan läpi, mutta ihan kivasti siitä selvää saa. Henna yritti huijata että taustalla näkyy Eiffel-torni, niin kai..

1443687.jpg

Liettuan reissulta ei kuvia enempää ole julkaistaviksi, ovat aika heikkolaatuisia kaikki. Tulokset voin toki julkistaa: Lara sai ekana päivänä Belgialaiselta Rita Reyniersiltä excelentin ja sijoittui luokassa toiseksi (pn-kehää ei Liettuassa ole, valitaan vain paras) ja toisena päivänä tuomariksi oli vaihtunut Kari Järvinen joka antoi meille ihka ekan eh:n ja sijoituksena luokkansa toinen. Molempina päivinä beaglejä oli paikalla 29 kpl ja Laran luokassa 4 koiraa.

Muut mukana olleet menestyivät ihan kivasti: Pk collieissa Dana sai Liettuan valionarvon ollen sunnuntaina ROP, lauantaina pn-2, Will sai molempina päivinä eh:t. Nahkoissa Awa jännitti ekana päivänä turhan paljon ja sai tyytyä siniseen nauhaan, mutta toisena päivänä pirteä nahkaneiti nappasi ekan cacibinsa ollen paras narttu (eli VSP jos sellainen olisi valittu), Turbo oli molempina päivinä ROP-junnu junnu-serteillä ja LtuJW-08-tittelillä sekä pu-sijoilla 3 ja 2. Meeri-basenji oli lauantaina eri-2 ja sunnuntaina pn-2 vara-cacibilla jonka saa anoa cacibiksi.

Heidin porukka matkasi sunnuntaiksi Latvian voittajanäyttelyyn: partisneiti Lucy oli molempina päivinä paras narttu saaden täten molemmat voittajatittelit ja valionarvot sekä cacibit, Tilda-setteri oli Liettuassa pn-2 ja Latviassa paras narttu voittajatittelillä ja cacibilla. Podhalanskipoika Pyry oli Liettuassa pu-2 ja Latviassa paras uros voittajatittelillä + cacibilla ja saman rotuinen Gala-neitokainen oli molemmissa näyttelyissä paras narttu titteleillä ja cacibeilla sekä Latviassa vielä ROP (hävisi Liettuassa veljelleen).

Seuraavaksi meillä on Laran kanssa määränpäänä Lahden kv-näyttely kuun lopulla ja kun vaan muistan huomenna ilmoittaa, niin Oton kanssa lähdetään pitkästä aikaa myös kehiin, nimittäin Parikkalan ryhmikseen toukokuun alussa. Samassa ryhmiksessä olisi myös FCI 6, joten voisi kai tuon Löpsykänkin ottaa mukaan..

Sitten niihin tulehduksiin jotka mainitsin otsikossa: Osmo-pojalla oli kuukausi sitten elämänsä ensimmäinen pissatulehdus, joka meni onneksi ohi hormonipiikillä ja antibiooteilla. Lääkäri sanoi että jos alkaa noita tulehduksia tulemaan useamminkin, niin sitten kannattaa leikkuuttaa. Ja näin tehdäänkin jos alkaa jotain eturauhasvaivoja jätkällä olla. Toistaiseksi ei ainakaan ole ollut mitään ongelmaa *koputtaa puuta* ja siksi uskallankin toivoa että käytäisiin vielä Oton kanssa tuon Parikkalan näyttelyn lisäksi kesällä jossain muuallakin näytillä..

Tänään sitten heräsin aamulla siihen kun äiti soitti ja sanoi että Mummolle on varattu lääkäriaika pissavian takia, aamulla oli ollut verta pissan mukana. Sydän tuhatta takoen ajeltiin sitten Mummon kanssa lääkäriin missä se oli määrä ultrata (tietenkin olin jo valmiiksi miettinyt miten ultrassa löytyy ties mitä kauheuksia ja saadaan lopullinen tuomio). Mummo pistettiin pöydälle selälleen ja lääkäri alkoi ultralla tutkia virtsarakkoa, jota ei kuitenkaan löytynyt mistään! :-O Vartin verran melkein sitä etsittiin ja lääkäri jo sanoi että nyt on joku pahasti pielessä kun sitä ei löydy ja mie tietenkin olin jo viittä vaille pyörtymässä kauhusta, kun se viimein saatiin kuviin. Virtsarakko oli vetäytynyt niin ylös nivuseen että sitä oli melkein mahdoton löytää. Johtuu kuulemma siitä, ettei Mummo ole juonut kunnolla. Rakko oli ihan minikokoinen vaikka sen olisi pitänyt olla suuri, koska Megan oli pissauskiellossa aamusta kolmeen saakka. Lääkäri tutki vielä käsin emättimen ja sanoi että niin pitkälle kun hän pystyi tutkimaan, kaikki on kunnossa. Eikä ultrassakaan siis näkynyt mitään kiviä tai kasvaimia, vaikka mie kyllä näin vaikka mitä kasvainmöykkyjä (muistaakseni taisi olla kyseessä kuitenkin perna ja jokin suoli). Huh. Seuraavaksi kävin ulkona ottamassa Mummolta pissanäytteen, joka jäi keskiviikkoon asti tutkittavaksi. Antibioottikuurin kanssa lähdettiin kotiin ja ohjeena yrittää saada tuo Mummukka juomaan enemmän. Se ei ole juomakupin vaihdoksen jälkeen (ostin Vilnasta jalallisen metallikupin josta kuvittelin olevan helpompi ja mukavampi juoda/syödä) suostunut oikein juomaan, syö vaan lunta pihalla. Pitää varmaan vaihtaa vanha tuttu muovikuppi tilalle jos ei tilanne tuosta muutu.

Lopuksi vielä päivän kuva Larasta.

1443701.jpg